αμπαουτ | το ενα

Το Make My day Radio στην ουσία είναι η μουσική έκφραση της ψυχής μας. Λόγος, ήχος, μουσική, μοίρασμα. Τίποτα ποτέ δεν θα είχε ξεκινήσει εάν οι φίλοι δεν είχαν πρώτα επικοινωνήσει γρατζουνίζοντας μία κιθάρα, σιγοψυθιρίζοντας στιχάκια του Παπαϊωάννου, ή ακούγοντας με τις ώρες ολόκληρες δισκογραφίες των Camel και άλλων, χαρούμενοι για αυτό το μοίρασμα αυτού που λέγεται αγάπη για τη μουσική, για μια καλή συζήτηση, μία ατάκα. Όλα αυτά είναι εδώ, αυθύπαρκτα και ζωντανά. Χωρίς εμπορικό ή άλλο σκοπό. Ίσως μια γνώριμη ματαιοδοξία μόνον, ίσως μία μποτίλια στον ωκεανό.

Το ράδιο παρέχει έναν ερωτισμό που ακροβατεί στο σχοινί με βοηθό πάντα την καλή διάθεση. Η καλή διάθεση θα φέρει και μία καλή εκπομπή, η κακή τίποτα. Η μαγική ακροβασία αυτή είναι ακριβώς σαν την αγάπη. Τυφλή. Δεν ξέρεις ποτέ πόσοι ακροατές δίνουν σημασία σε αυτό που εσύ θεωρείς σημαντικό ή μεγαλειώδες, ούτε και εάν σε ακούει κανείς τέλοσπάντων, εσύ όμως με αγάπη συνεχίζεις να το προσφέρεις μέχρι να τελειώσει ο χρόνος σου. Αυτό μας θυμίζει και το στιγμιαίο αλλά και πελώριο συνάμα ταξιδάκι μας σε αυτήν εδώ τη διάσταση, από το τώρα, από τη γή, από ένα μέρος κάπου στην Ελλάδα, από δύο-τρείς φίλους, κάπου γύρω στο 2010, κάπου μέσα σε ένα χώρο στο διαδίκτυο, μέχρι το τέλος του χρόνου τους.
Αυτό το “τώρα”, ντυμένο με το καλύτερο χαμόγελό μας, το οποίο κουβαλάει άγχη, απωθημένα, πληγές, αλλά και χαρές, γλέντια, γάμους, κουτσούβελα, απρόσμενες εκπλήξεις, καλοκαιρινές διακοπές, αυτό το “τώρα” το προσωπικό αλλά και το τόσο κοινό αναλαμβάνει να εκπέμπει το Make My Day Radio. Όχι από καθήκον, ανάγκη για διαφήμιση ή επιβεβαίωση. Από ανάγκη σκέτο. Δική μας. Μακάρι και δική σας.

η παρέα του Make My Day

Advertisements